DE ZAAL


De zaal 't Bergheem gelegen in de Russelbeekstraat 57 te Diepenbeek is een buurthuis. Het wordt verhuurd voor privéfeesten of andere activiteiten en dit zowel aan personen wonende te Diepenbeek als daar buiten.


Het is niet toegelaten om versieringen voor uw feest aan te brengen op deuren, vensters, muren of plafond, enkel de prikwand en de speciaal voorziene haakjes aan het plafond zijn te gebruiken. Dus geen tape, duimspijkers, nagels of ander materiaal dat beschadiging veroorzaakt


Het complex bestaat uit twee delen. Er is een kleiner zaaltje met een oppervlakte van 30 m², meestal gebruikt voor het opbergen van de tafels en stoelen die niet gebruikt worden tijdens een feest of activiteit. Verder is er de grote zaal met een oppervlakte van 100 m².


Beide zalen kunnen van elkaar gescheiden worden door een schuifwand.Er is plaats voor ongeveer 150 personen. Wil men echter comfortabel aan tafel zitten dan is 100 personen het maximale aantal.


Tot de uitrusting van de zaal behoren 24 recent aangekochte tafels voorzien van wieltjes voor het verplaatsen en een opklapbaar tafelblad voor de plaatsbesparing bij het opbergen.


Een permanent aantal stoelen, 100, is voorzien. Meer zitplaatsen dient men bij de reservering aan te vragen.


Tevens kunt u ook gebruik maken van 6 statafels. Indien u bijpassende tafellakens wenst, dient u deze te vragen bij de reservering van de zaal.


Voor het gebruik van de tafellakens wordt er een huurprijs van € 3,00 per stuk aangerekend.


Verder is de zaal voorzien van een bar met tapinstallatie met aangrenzend een koelcel van 6 m² en een keuken meestal gebruikt voor het opwarmen van gerechten door een traiteur. De keuken is minder geschikt voor het bereiden van volledige maaltijden.


Tussen de bar en keuken is er ook nog een kleinere ruimte van 16 m². Deze wordt gebruikt voor het eventuele opstellen van een buffet.De beide zalen zijn ook voorzien van een geluidsinstallatie ( geen discobar ) bestaande uit vier grote boxen voor de grote zaal en twee kleinere boxen voor de kleine zaal.


Tevens kunt u ook gebruik maken van een draadloze micro, dit dient u bij de reservering wel te vragen.


De verlichting is een combinatie van TL-lampen en spots. In de grote zaal kunnen zowel de TL- lampen als de spots afzonderlijk gedimd worden voor het creëren van een gezelligere sfeer.
Webhosting: Procom
©Ontwerp: LV